Условия за доставка

Условия за доставка при поръчки от сайта на Вила Гривица :

БЕЗПЛАТНА доставка за територията на гр. София и гр. Плевен, която се изпълнява с лична логистика.

– срок 3 работни дни

-Изпълнява се в делнични работни дни от 08:00 до 17:00 часа, и важи само за територията на гр.София и гр.Плевен, независимо от тежестта и обема на поръчката. 

Условия за доставка с куриерска фирма Спиди:

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при всички поръчки на стойност над 100 лева.

– Цената за доставка до офис на Спиди, или до адрес на клиента, при поръчки на стойност под 100 лева, се начислява и заплаща от самият него, спрямо ценовите условия на куриерска фирма Спиди. 

При приемането и обработването на всяка една поръчка през сайта на villagrivitsa.bg , клиента получава от програмата автоматичен Invoice e-mail , а когато тя бъде готова за изпращане и приключена ще получите отново автоматичен shipping e-mail . Очаквайте SMS от куриерска фирма Спиди, кога ще ви бъде доставена поръчката/пратката.

Срок за доставка с куриерски фирми Спиди:

– Поръчки направени до 16:00 часа в работни дни се доставят на следващия работен ден*.

– Поръчки направени след 16:00 часа в работни дни или в празнични почивни дни, както и събота и неделя, се доставят до два работни дни*.

Куриерска фирма Спиди има конкретен седмичен график за разнос, до по-малките населени места и се спазва съответния график.

**Възможно е да има леко удължаване срока на доставка на повече от 2 работни дни поради недостатъчна наличност на поръчан от вас продукт, или временната му липса на склад/дистрибутор.

***В резултат на лоши метереологични условия, технически проблеми или други непредвидени обстоятелства, понякога може да има забавяне в разноса на пратки от куриерска фирма Спиди.

Follow us on social media